Thư mục

Nhúng mã HTML

  • Thư viện Bài giảng điện tử
  • Thư viện Giáo án điện tử
  • Thư viện Đề thi và Kiểm tra
  • Thư viện Tư liệu giáo dục
  • Thư viện Bài giảng e-learning
  • Đào tạo kỹ năng CNTT

eqưe qưeqưe qưeqưe

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Trương Hoàng Anh (trang riêng)
Ngày gửi: 10h:08' 21-09-2022
Dung lượng: 100.5 KB
Số lượt tải: 0
Số lượt thích: 0 người
 ĐỀ THI KSCL HỌC SINH GIỎI LỚP 6 NĂM HỌC 2012-2013
MÔN : TIẾNG ANH
(Thời gian làm bài 120 phút, không kể giao đề)
Ghi chú: - Học sinh làm bài trực tiếp vào bộ đề thi này

Điểm bài thi

Bắng số Bằng chữ



Họ tên và chữ ký của giám khảo

Giám khảo 1............................................

Giám khảo 1............................................


Số phách
Câu 1: Chọn một từ có phần gạch chân phát âm khác so với các từ còn lại.
1. A. citadel
B. vacation
C. destination
D. lemonade
2. A. beach
B. read
C. bean
D. ahead
3. A. bike
B. high
C. nine
D. sandwich
4. A.now               
B. how                  
C. down                 
D. window
5. A.lead              
B. great                
C.seat  
D. eat

6. A.so                 
B. go                 
C. who                 
D. piano
7. A. door            
B. zoo                   
C. foot                  
D. soon

8. A. books
B. pencils
C. rulers
D. bags
9. A. does
B. watches
C. finishes
D. brushes
10. A. son
B. come
C. home
D. mother

Câu 2: Chọn đáp án đúng nhất cho mỗi câu sau.
11. My sister ……………………. her homework every day.
A. does B. is C. are D. do
12.There is an intersection ahead. We……………………. .
A. must not slow down. B. must slow down.
C. must go fast. D. cannot go straight.
13. Does Mrs. Van ……..…….. one kilo of sugar.
A. need B. needs C. to need D. needing
14. There is a ……………………..behind my classroom.
A. big flower garden B. flower big garden
C. garden big flower D. big garden flower
15. Mexico City is .................. city in the world.
A. biger B. big C. bigger D. the biggest
16.......................... trash over there.
A. Don't throw B. Not throw C. Throw D. Can't throw
17. Nam lives ________ a market
A. near B. on C. between D. at
18. Do you like pop music ?
A. I would B. Yes, a lot C. No, I like it D. Yes, we are
19. I'm playing table tennis. .......................you like table tennis ?
A. Have B .Is C. Are D. Do
20. The students have got ..................... news about their exams .
A. many B. some C. a D. a few
21 . The boy looks a little thin, ................... he is strong.
A. and B. for C. or D. but
22. Mary and ................... would like to join the English Club speaking.
A. me B. my C. mine D. I
23. How...........apples are there ?
A. much B. more C. may D. many
24. There aren't......pictures on the wall.
A. any B. some C. a D. an
25. How much rice .......your mother...............?
A. do - need B. does - needs C. do - needs D. does - need

Câu 3. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc :
26. ………the children (skip)……………….......... in the yard now?
27. My best friend (write)………………………… a letter to me every week.
28. I (not, like)……………………………..coffee very much
29. ...............Her father often (watch) ………… news on television every evening ?
30. Look! The children (wait) …………………………for the bus over there.
31. Nga (not visit) …………………………………………………..Hue next week.
32. …………………… (be/ there) any milk in the fridge? – Yes, we have some.
33. Let's ( do) ................................. our work now.
34. What about (help)........................... the street children ?.
35. Can we (play) … ………..soccer on the streets ?

Câu 4. Cho dạng đúng của từ in đậm :
36. Her father is a................................ FARM
37. His ……………….are small and long. FOOT
38. Near my house there is a market. It's very …………………… NOISE
39. Her ………………..are in the yard. They are playing soccer. CHILD
40. There are many………………………….on the street. TREE
41. There is a………………………rice paddy near my house. BEAUTY
42. In the ……………..... , there is a museum, a factory and a stadium. NEIGHBOR
43. The photocopy is between the ……………….and the drugstore. BAKE
44. Minh is ..... ........................... at English than I am. good
45. I go to visit my grandparents .........................a month. ONE

Câu 5. Mỗi câu có MỘT lỗi sai, gạch chân chỗ sai và sửa lại :
46. She lives in 12 Le Hong Phong street. .......................................................
47. What does the weather like today ? .......................................................
48. What do Ba do when it is hot ? ............................. ........................
49. There is trees and flowers in front of my yard.....................................................
50. Nga goes to school six day a week. .....................................................
51. How much rooms are there in the new house ?.......................................................
52. I'm very thirty. I would like some apple juice..................................................
53. They no get up at 6 o'clock. ......................................................
54. We go to the library in Monday afternoon......................................................
55. What is the higher mountain in the world ?......................................................

Câu 6: Đọc đoạn văn, sau đó trả lời câu hỏi :
My name is Nguyen Minh Trung. I'm a new student in class 6A. I'm from Da Nang and my family still lives there. In Ho Chi Minh City, I live with my grandparents at 21/3B Nguyen Trai street. My new school is not far from our house – about one kilometer, so I go to school by bike. There are a lot of students in my new school. But I don't have any friends. I'm unhappy. I miss my parents, my sisters and my friends in Da nang.
56. Which grade is Trung in?
.........................................................................................................................................
57. Is he a new student ?
.........................................................................................................................................
58. Where is he from ?
.........................................................................................................................................
59. How far is it from his house to school ?
.........................................................................................................................................
60. What's his address ?
.........................................................................................................................................

Câu 7. Điền từ thích hợp vào chỗ trống :
I have a very close friend. Her name is Mai. She is eleven years old and she is in (61)........................ six. She(62)........................ speak English. She has English (63)..........................Tuesday, Thursday and Friday. She can also (64)......................... the piano. In her room,(65)............................... is a piano and some books. Every day she gets up at six. She (66).............................. breakfast at six thirty and goes to school at a (67).............................. to seven. She has her (68)................................ from seven o'clock to eleven thirty. Then she(69)............................... home and has lunch at twelve o'clock. It's three o'clock in the afternoon now and Nga is in her room. She (70)...........................doing her homework.

Câu 8 : Đặt câu hỏi cho từ hoặc cụm từ gạch chân :
71. She is cooking meal in the kitchen.
=>………………………………………………………………………………
72. I'd like some milk and vegetables.
=>………………………………………………………………………………
73. Nam is doing his homework.
=>………………………………………………………………………………
74. Nam never flies a kite.
=>………………………………………………………………………………
75. We often go to school by bicycles.
=>………………………………………………………………………………
76. Her eyes are brown
=>………………………………………………………………………………
77. My sister is in grade 6.
=>………………………………………………………………………………
78. Mai is tired and hungry
=>………………………………………………………………………………
79. My brother wants a glass of lemon juice.
=>………………………………………………………………………………
80. Linh has milk and eggs for her breakfast.
=>…………………………………………………………………………………

Câu 9: Hoàn thành câu thứ hai sao cho câu có cùng nghĩa với câu đã cho.
81. Let's walk to school!
=> Why.....................................................................................................................?
82. My father usually drives to work.
=> My father usually goes………………………….……………………………
83. There are four people in her family.
=> Her family………………………………………………………………..
84. The girl is beautiful.
=> She is.....................................................................................................
85. No house in this street is older than my house.
=> My house .........................................................................................
86. The bookstore is to the right of the museum.
=>The museum………………………………………………
87. We have English class at 7.15.
=> Our English class……………………………………..
88. How much is a kilo of beef ?
=> How much does…………………………………………………………
89. What time does she go to work?
=> When…………………………………………………………………
90. She likes noodles best.
=> Her favorite………………………………………………………..

Câu 10. Dùng từ gợi ý để hoàn thành câu :
91. Quang / brother / walk / movie theater / moment.
=> ………………………….…………………………………………………..
92. Ba / usually / play volleyball / fall / but / sometimes / sailing.
=> ………………………….…………………………………………..
93. Mrs. Baker / going / buy / some apples / children ?
=> ………………………….…………………………………………………..
94.. We/ like/ hot/ because/ can/ swim.
=>………………………………………………………………………………
95. What / there / front / your house ?
=>………………………………………………………………………………
96. They/ often / go / park.
=>………………………………………………………………………………
97. What / weather / like / spring ?
=>………………………………………………………………………………
98. When / hot / I / swimming.
=>………………………………………………………………………………
99. My father / visit / Ha Noi / this summer vacation.
=>………………………………………………………………………………
100. How / much / a fried rice ?
=>……………………………………………………………………………
















Đap An THI KSCL HỌC SINH GIỎI LỚP 6 NĂM HỌC 2012-2013
MÔN : TIẾNG ANH
(Thời gian làm bài 45 phút, không kể giao đề)
Ghi chú: - Học sinh làm bài trực tiếp vào bộ đề thi này

Điểm bài thi

Bắng số Bằng chữ



Họ tên và chữ ký của giám khảo

Giám khảo 1............................................

Giám khảo 1............................................


Số phách

Câu 1: Chọn một từ có phần gạch chân phát âm khác so với các từ còn lại.
1.A 2. D 3.D 4.D 5.B 6.C 7.A 8.A 9.A 10.C
Câu 2: Chọn đáp án đúng nhất cho mỗi câu sau.
11.A 12.B 13.A 14.A 15.D 16.A 17.A
18.B 19.D 20.B 21.D 22.D 23.D 24.A
25.D
Câu 3. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc :
26.are/skipping 27.writes 28.don't like 29.does/often watch
30.are waiting 31.is not going to visit 32.is 33.do
34.helping 35.play
Câu 4. Cho dạng đúng của từ in đậm :
36. farmer 37.feet 38.noisy 39.children 40.trees
41.beautiful 42.neighborhood 43.bakery 44.better 45.once
Câu 5. Mỗi câu có MỘT lỗi sai, gạch chân chỗ sai và sửa lại :
46.in ---at 47.does---is 48.do Ba---does Ba 49.is---are
50.day---days 51.much---many 52.thirty---thirsty 53.no---don't
54.in---on 55.higher---highest
Câu 6: Đọc đoạn văn, sau đó trả lời câu hỏi :
56 He is in grade 6
57. Yes, he is
58. He is from Da Nang
59. It is about one kilometer
60. He lives at 21/3B Nguyen Trai street
Câu 7. Điền từ thích hợp vào chỗ trống :
61.grade 62.can 63.on 64.play 65.there
66.has/eats 67.quarter 68.classes 69.goes 70.is
Câu 8 : Đặt câu hỏi cho từ hoặc cụm từ gạch chân :
71. Where is she is cooking meal ?.
=>………………………………………………………………………………
72. What would you like?.
73. What is Nam doing?
74. How often does Nam fly a kite?
75. How do you often go to school ?
76. What color are her eyes?
77. Which grade is your sister in?
78. How does Mai feel?
79.What does your brother want ?
80. Who has milk and eggs for her breakfas
Câu 9: Hoàn thành câu thứ hai sao cho câu có cùng nghĩa với câu đã cho.
81. Why don't we walk to school?
82. My father usually goes to work by car
83.Her family has four people.
84. She is a beautiful girl.
85.My house is the oldest in this street.
86. The museum is to the left of the bookstre
87. Our English class starts at 7.15.
88. How much does a kilo of beef cost?
89. When does she go to work?
90. Her favorite food id noodles.
Câu 10. Dùng từ gợi ý để hoàn thành câu :
91. Quang and his brother are walking to the movie theater at the moment.
92. Ba usually plays volleyball in the fall but sometimes he goes sailing.
93. Mrs. Baker is going to buy some apples for her children ?
94.. We like hot weather because we can swim.
95. What is there in front of your house ?
96. They often go to the park
97. What is the weather like in the spring ?
98. When it is hot, I go swimming.
99. My father is going to visit Ha Noi this summer vacation.
100. How much is a fried rice ?
 
Gửi ý kiến